Bossche Badmintondagen 2016

De Bossche Badmintondagen 2016 waren succesvol!

297656-badminton-racquet700We mogen spreken van een mooi succes, dit jaar hebben maar liefst 1.100 kinderen gedurende 4 dagen kennis gemaakt met de badminton sport. Dit alles is mogelijk gemaakt door samenwerking met Arriva, De Fitste Wijk Maaspoort, BCH, Badminton Nederland en Maaspoort Sports & Events. Tijdens de clinics kregen de kinderen van de groepen drie tot en met acht de basisprincipes van het badminton aangeleerd.

Dit alles ter promotie van de finale Carlton Eredivisie waar uiteindelijk Van Zundert /VELO de 11e landstitel veroverde. De kinderen werden tijdens de Bossche Badmintondagen vervoerd door vervoersbedrijf Arriva en het inhoudelijke programma werd samengesteld door een aantal vrijwilligers van badmintonvereniging BCH.

Dit alles werd vanuit Maaspoort Sports & Events georganiseerd met ondersteuning van De Fitste Wijk Maaspoort. Naast deze geweldige clinic kregen de kinderen ook nog een vrijkaart voor de finaledag, zodat ze topsport van dichtbij mee konden beleven. Maar dat is nog niet alles: alle deelnemers mogen vanaf 13 februari nog 5 gratis clinics bijwonen bij een badmintonvereniging naar keuze. Op deze manier brengen we de badmintonsport onder de aandacht.

Omdat de badmintonsport bijna niet meer weg te denken is uit de Maaspoort willen we als De Fitste Wijk Maaspoort nog iets extra’s doen. We organiseren van april tot en met september iedere maand een ouder-kind badmintontoernooi! Verdere informatie volgt nog dus hopelijk tot snel!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>