Danny Kolbach van het Beweegteam

Mijn naam is Danny Kolbach. Ik ben 18 jaar en ik woon in Nieuwaal. Dit is een klein dorpje vlakbij Zaltbommel. Ik studeer op het Koning Willem 1 College in ‘s-Hertogenbosch. De MBO opleiding die ik daar volg is Sport en Bewegen. Dankzij deze opleiding ben ik bij het Beweegteam gekomen. Daar ben ik heel erg blij mee omdat ik in dit team bezig kan zijn met sportactiviteiten en evenementen organiseren. Samen met het team zijn we al goed op weg om verschillende evenementen en  sportactiviteiten te organiseren, bijvoorbeeld een Ladieswalk, Walking Voetbal, gratis proeflessen bij verschillende sportcentra, Freerunning, etc.

Na deze opleiding…

Na deze opleiding ga ik eerst een jaar werken en daarna waarschijnlijk door studeren aan het HBO. De reden dat ik volgend jaar ga werken is omdat ik nog niet zeker weet wat ik in de toekomst wil gaan doen.

Vrije tijd

Vanaf mijn 9e jaar voetbal ben ik al bezig met voetbal. Op die leeftijd ben ik begonnen en heb ik tot mijn 15e jaar gevoetbald. Het jaar daarna ben ik als assistent trainer bij een damesteam training gaan geven. Het jaar daarop ben ik de starterscursus gaan volgen voor junioren- en pupillentrainer en ben ik assistent trainer geworden van Dames 1 van VV Almkerk. Dit jaar volg ik de UEFA-C cursus voor voetbaltrainer en ben ik assistent trainer van de D1 van Nivo Sparta. Dit jaar ben ik zelf ook weer begonnen met voetballen in de selectie van GVV 63.

In de vrije tijd die ik heb kun je me vinden bij mijn vrienden. Meestal gaan we dan leuke dingen doen zoals een avond op stap. In de vakanties werk ik zoveel mogelijk als hovenier.

De Fitste Wijk

Ook ik loop dit jaar voor het eerst stage bij De Fitste Wijk. Samen met Stephan en iemand van een andere organisatie hebben wij een leuk  evenement die we, als de gemeente ermee akkoord gaat, kunnen gaan organiseren. Dit zal een evenement zijn voor heel de Maaspoort en door heel de Maaspoort. We hebben ook nog hele leuke kleinere evenementjes die we gaan organiseren. Dit worden proeflessen in de avonduren. Hiervoor gaan we proberen meerdere sportcentra bij elkaar te krijgen. Die gaan dan op die avond allemaal hun eigen sport aanbieden en daarvoor kunnen mensen uit de wijk Maaspoort zich opgeven om van elke sport te proeven. Of alleen van de sport die hen leuk lijkt.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>