Even voorstellen: Bart van de Ven

Ik ben Bart van de Ven, projectleider van het Fitste Wijk -project in de Maaspoort. Hoe word je dat nou projectleider? Waarom zou je dat willen zijn? Ik vertel er graag wat over.

In 2005 ben ik met enkele andere buurtbewoners gestart met MaasSport, een dag waarop inwoners uit de Maaspoort elkaar op een sportieve manier kunnen ontmoeten. MaasSport is een geweldig succes geworden! Iedere 2e zondag in september vindt MaasSport plaats. Er is dan een skala aan activiteiten, voor jong en oud en allemaal volledig gericht op het ‘ontmoeten’.

Maar, MaasSport is maar één keer per jaar. Wat zou het leuk zijn als er veel vaker activiteiten zouden zijn waarin mensen uit de Maaspoort elkaar sportief zouden kunnen ontmoeten. Via de gemeente zijn we erop gewezen dat er een landelijke subsidie beschikbaar was, waarvoor wij onze interesse zouden kunnen tonen.

We hebben daarvoor een projectplan geschreven onder de noemer: ‘Maaspoort – De Fitste Wijk’. Onze aanvraag is gehonoreerd en aldus ben ik projectleider geworden van het Fitste Wijk -project! De ambitie blijft feitelijk dezelfde: er een bijdrage aan leveren dat meer mensen elkaar ontmoeten; dat kan op vele manieren, maar sport is daarvoor natuurlijk een prachtig middel!

Belangrijk van het Fitste Wijk -project is dat er aanbod ontwikkeld wordt dat aansluit bij de behoefte van inwoners uit de wijk. Dus: heb je een idee? Laat het mij weten! Samen kijken we dan wat we daarmee kunnen!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>