Ladies Walk: groot succes in opkomst en opbrengst!

Het was eindelijk zo ver… de Ladies Walk 2016!
De organisatie werd van harte welkom geheten bij café De Lachende Vis, het hele terras werd versierd en de deelnemerslijst werd gecontroleerd. De leerlingen van de Sportacademie ’s-Hertogenbosch zaten gespannen te wachten tot de deelneemsters kwamen. De vlaggen van De Fitste Wijk Maaspoort wapperde in het lichte windje.

 

Ondanks een klein buitje voor de start kwamen er maar liefst 80 dames uit de omgeving Maaspoort meewandelen aan de Ladies Walk! De deelneemsters werden van harte welkom geheten door de leerlingen van de Sportacademie en de organisatie van De Fitste Wijk Maaspoort. De wandelaars kregen de mochten doneren aan KWF Kankerbestrijding en/of Pink Ribbon en er werden flesjes water uitgedeeld.

 

Om 19 uur gaven wij het zonnige startsignaal om de wandeltocht te beginnen. Het bleek een heerlijke en gezellig wandeling en er werd maar liefst een bedrag van € 255,00 opgehaald van 255,00! Een prachtig resultaat.

 

DSC_0900

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>