Manon Naus van het Beweegteam stelt zich voor!

Mijn naam is Manon Naus. Ik ben 19 jaar en studeer aan de Sportacademie. Dankzij mijn studie mag ik stage lopen bij De Fitste Wijk. Ik kom zelf uit ‘s-Hertogenbosch en ik vind het hartstikke leuk om sportactiviteiten te organiseren binnen mijn wijk. Dit jaar ga ik me bezig houden met het organiseren van verschillende evenementen binnen de wijk Maaspoort, zoals de LadiesWalk en het opstarten van freerunnen.

Ik zit nu in mijn examenjaar en na mijn opleiding wil ik graag verder naar het HBO. Ik wil uiteindelijk graag als bewegingsagoog gaan werken en kinderen, volwassenen of ouderen met een handicap helpen met revalideren. Dat lijkt me een geweldig beroep.

Zelf ben ik altijd heel actief geweest met tennis en voetbal, dat waren mijn grote hobbies waar ik veel tijd en moeite in stak. Dit is de laatste jaren door drukke volle dagen helaas minder geworden. Wanneer ik vrije tijd heb probeer ik er nog zoveel mogelijk mee bezig te zijn.

Nu werk ik veel in mijn vrije tijd en doe ik zoveel mogelijk leuke dingen met mijn vrienden en vriendinnen. Lekker ergens wat drinken of leuke nieuwe dingen doen en ik ben altijd te porren voor een feestje!

Dit jaar loop ik voor het eerst stage bij De Fitste Wijk en ben er zelf heel enthousiast over! We zijn veel bezig met het onderzoeken van wat de wijk wil en zoveel mogelijk wensen te vervullen op sportief gebied. Ook hoop ik dat we aan het eind van het jaar op een mooi jaar terug kunnen kijken met veel, leuke en grote evenementen die we hebben georganiseerd.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>