Roel Bekkers van het Beweegteam stelt zich voor!

Mijn naam is Roel Bekkers en ben 19 jaar oud. Ik woon in het kleine dorpje Mariaheide dat tussen Uden en Veghel ligt.

Vanaf jongs af aan ben ik al druk bezig met bewegen en sport. Ik voetbal al 13 jaar. Naast voetbal heb ik ook tientallen andere sporten beoefend. Het voetballen is altijd bij me gebleven. Ik geef ook nog training aan de A/B junioren op mijn voetbalclub. Naast voetbal ben ik 4 keer per week te vinden in de sportschool. Ook ga ik regelmatig mountainbiken in de bossen of lekker hardlopen.

Voortgezet onderwijs

Toen ik naar het voorgezet onderwijs ging was ik er al van overtuigd dat ik iets met sport wilde doen. Gelukkig was er in Uden een school waarbij je een sportklas had. Ik kreeg al vroeg te maken kreeg met alles over sport en tegelijkertijd ging ik ook veel verschillende sporten proberen. Ik heb altijd veel plezier gehad in het sporten en nu nog steeds. In het laatste jaar van mijn opleiding van het voortgezet onderwijs ging ik bij mezelf na wat ik verder wilde. Hoe leuk zou het zijn als ik andere mensen aan het sporten kan krijgen of kan laten inzien hoe leuk en gezond sporten is. Ook leek het me leuk om mensen ook kennis te laten maken met onbekende sporten. Vandaar dat ik naar het Koning Willem 1 College ben gegaan om daar meer over te leren en toe te passen in de praktijk.

De Fitste Wijk

Dit jaar is mijn laatste jaar op mijn opleiding en loop ik stage bij De Fitste Wijk. Verder loop ik ook stage op een basisschool in Empel genaamd ’T Wikveld. Ik vind het echt super leuk dat ik dit jaar de kans krijg om ook stage te lopen bij een organisatie die zich inzet voor bewoners in de omgeving. Om daar op een duurzame manier leuke activiteiten neer te zetten. Hier wil ik maar al te graag een steentje bijbrengen.  Ik wil bij de Fitste Wijk met vernieuwende activiteiten komen waar nog niemand van heeft gehoord maar die wel super leuk zijn om op die manier veel mensen aan het bewegen te krijgen.

Ook daarbij wil ik me erg richten op de jeugd. Omdat de jeugd van tegenwoordig steeds meer achter computers/telefoon en daarom minder buitenspelen of aan sporten komen vind ik zorgwekkend. Want ik ben van mening dat in beweging zijn een belangrijk deel is van je leven.

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>