Simon Kumeling laat zich niet beperken!

Ik ben Simon Kumeling, ben 19 jaar oud en woon al net zo lang in de Maaspoort. Mijn sport is tennis; ik doe dit iedere woensdagavond bij Tennisvereniging de Schutskamp, ik zit op G – Tennis. G – Tennis is speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking, ik heb zelf Autisme PDD – NOS, maar ik laat me niet leiden door mijn beperking.

Ik tennis onder goede omstandigheden, ik heb tijdens de trainingen vaker mooi weer dan slecht weer, maar dat mag de pret niet drukken. Verder droom ik ervan om ooit deel te mogen nemen aan de Special Olympics World Summer Games, de Special Olympics is een sporttoernooi voor mensen met een verstandelijke beperking.Simon en Haase

Ik speel tennis omdat je er rustig van wordt en het geeft me erg veel concentratie die ik weer goed kan gebruiken bij verscheidene dingen.

Ik moedig iedereen aan om aan tennis te gaan beginnen, tennis is de sport waar je rustig van wordt, lijkt je dit leuk neem dan ergens een training en ervaar hoe leuk tennis is.

In het dagelijks leven zit ik op school en loop stage bij de Hooghe Clock in ’s-Hertogenbosch, verder doe ik in het dagelijks leven 1x per week mijn folderwijk.

Met het project de Fitste Wijk wil ik me vooral inzetten om leuke sportactiviteiten te organiseren voor de buurtbewoners, tevens ook om een bijdrage te leveren aan de huidige activiteiten die worden georganiseerd.

Dus lijkt het je leuk om ook wat te betekenen voor de Fitste Wijk aarzel niet en neem contact op met de Fitste Wijk!
Dan kijken we samen met de Fitste Wijk wat we voor elkaar kunnen betekenen en wellicht iets opzetten..

 

2 Reacties

  1. leuk artikel Siem

    Beantwoord
  2. Beste Simon,

    Als elk wijk in ‘s-Hertogenbosch zo’n bijzondere kracht heeft al jij bent, dan waren er veel meer fitse wijken. Blijf je vooral inzetten voor alle dingen waar jij plezier aan beleef

    Beantwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>